Show Page In English  
 
 
 
  Kliknite Ovde Za Rezervacije!

U skladu sa imidžom koji motel 1000 Ruža neguje omogućili smo razne sportske aktivnosti u okviru motelskog poseda.

Travnati fudbalski teren je izuzetno pogodan za pripreme fudbalskih ekipa kojima je ovo zbog blizine Avale i svih pogodnosti koje ona pruža odlično mesto za bazične pripreme. Smeštajni kapaciteti su dovoljni da ugoste celu jednu ekipu (čak i više) sa svim pomoćnim osobljem.

Bazeni pod otvorenim nebom, jedan za plivače i jedan za neplivače, omogućavaju Vam da se osvežite i relaxirate bilo da ste ovde u prolazu ili ostajete više dana. Postojanje bazena za neplivače rešava Vas brige za Vašu decu, ukoliko ste došli sa njima, dok se Vi opuštate u bazenu.

Teniski tereni su još u izradi a sa završetkom njihovih radova moći ćemo ponuditi jedan celodnevni, sportski, program našim posetiocima.

Dečje igralište se nalazi u neposrednoj okolini motela, tačnije - u ograđenom motelskom posedu. Poseduje sprave koje će zabaviti Vašu decu i pomoći im da uživaju u prirodnom ambijentu koji okružuje naš motelski komplex.

Konferencijska sala motela 1000 Ruža prima oko četrdeset osoba a na raspolaganju Vam se nalazi i računar sa projektorom te je pogodna za održavanje manjih seminara i drugih poslovnih skupova. Postojanje smeštajnih kapaciteta kao i mogućnosti za opuštanje uz činjenicu da je centar Beograda udaljen petnaestak minuta vožnje čini naš motel sjajnim mestom za održavanje radnih sastanaka za koje je potreban mir.

Posetite Italijanski Restoran PePen
Posetite Srpski Specijalizovani Restoran Vuk
Posetite Hotel Avala
 
 
  Restoran Nacionalne Kuhinje O Smeštaju... Saznajte O Aktivnostima U Motelu O Kateringu Povratak Na Početnu Stranicu