Show Page In English  
 
 
 
  Kliknite Ovde Za Rezervacije!

Restoran nacionalne kuhinje 1000Ruža je kapaciteta 250 ljudi a takođe poseduje vrlo prijatnu, otvorenu baštu za oko 300 ljudi.

U neposrednoj blizini restorana kao i bašte nalazi se i igralište za decu pa ako dolazite u naš restoran porodično ne samo da se vaši mališani neće dosađivati nego će vam biti i u vidokrugu. Plac motela je ograđen a zauzima oko 3.5 hektara.

Motel 1000Ruža poseduje i sopstvenu benzinsku pumpu kao i obezbeđeni parking.

Restoran Vam može ponuditi specijalitete šarenolike srpske kuhinje među kojima su i razna kuvana jela kao i teletina, jagnjetina i prasetina spremana na ćumuru po tradicinalnoj recepturi. Namirnice se obezbeđuju od naše dugogodišnje mreže dobavljača koji su postigli visok nivo kvaliteta izrade te su se tako izborili za mesto na našoj, odnosno Vašoj, trpezi.

Restoran je do sada nebrojano puta bio domaćin raznim slavljima kao što su venčanja, kokteli i banketi a po svedočenju naših klijenata koji su se odlučili da svoje zvanice ugoste u našem objektu posedovanje smeštajnih kapaciteta se pokazalo kao izuzetno zgodno rešenje za goste koji su došli iz udaljenijih krajeva (ili imaju malo veći postotak alkohola u krvi:-).

Posetite Italijanski Restoran PePen
Posetite Srpski Specijalizovani Restoran Vuk
Posetite Hotel Avala
 
 
 
With this, you can use it for a longer time. One of the best places recommended to buy these rolex replica sale would be the virtual stores. These online shops are regularly updated with the latest and the best breitling replica uk. Buy a classy watch to enhance your real persona. At the same time make your date a memorable experience. Do not hesitate and purchase a replica watches uk from a reliable replica watches sale online. Comedy movies have always been crowd-pullers with their seemingly-effortless kicks and punches. Thus, movie makers today use people’s funny bones to target audiences. The replica watches that there has been a recent upsurge in films that rolex replica sale plots stands to prove the point that comedies are bestsellers! What’s more, you do not need ace stars to work up some funny magic!
Restoran Nacionalne Kuhinje O Smeštaju... Saznajte O Aktivnostima U Motelu O Kateringu Povratak Na Početnu Stranicu